torstai 30. joulukuuta 2010

Kolme kirjainta

Mennään heti asiaan.

Olemme eronneet Juhan kanssa.

Viimeaikoina yhteiset hetket ovat täyttyneet kinastelusta, joten mielestäni tuo oli ihan odotettavaa. Ero oli minun päätökseni, Juha olisi halunnut vielä yrittää. Hän kuitenkin myönsi, että oli itsekin miettinyt eroa. Eroaminen kesti kolme päivää ja kolme yötä. Oli ihanaa selvittää ja nukkua toisen vieressä vielä eron jälkeenkin. Nyt aamulla Juha lähti mökkeilemään, ja pois elämästäni. Tai ei oikeastaan, sillä uskon meidän tapaavan ja pitävän yhteyttä vielä myöhemmin. Mutta nyt elämästäni lähti tärkeä ystävä, jolle pystyi kertomaan kaiken. Sitä tulen ikävöimään vielä.

Kuitenkin oloni on aika hyvä. Töissäkään en ole oikeastaan miettinyt, teinkö oikean päätöksen. Mielestäni tilanne oli todella selvä, kun näin lyhyen (puolen vuoden) seurustelun jälkeen alkaa menemään huonosti. Ei siinä tauot ja selvittelyt auta. Oltiin Juhan kanssa loppupeleissä vähän liian erilaisia. Tiedän, että tämä oli paljon helpompaa minulle kuin Juhalle. Toivon, että hän pääsee nopeasti yli tästä. Toivon sitä paljon, sillä Juha on aivan ihana ja mahtava tyyppi.

2 kommenttia:

  1. Tapahtunut mikä tapahtunut, mutta ilmeisesti loppusaldo on positiivinen: sinä olet oppinut vähän lisää itsestäsi ja siitä mitä sinä haluat, sait tuntea olevasi haluttu ja kelpaavasi, et tullut hylätyksi ja jätetyksi ja mitä tähän vielä lisäisi.

    Jossain vaiheessa blogia tunnuit yksinäiseltä ja turhautuneelta, toivottavasti tämä kokemus on rikastuttanut elämääsi sen verran, ettei siihen tarvitse palata.

    Hyvää (ja vielä parempaa) uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Tapsa: Olen tässä viime syksyn aikana ollutkin hyvin yksinäinen. Koulu ja työt veivät niin paljon aikaa, että en oikeastaan ehtinyt nähdä ystäviäni. Tottakai osa ajasta meni myös seurusteluun.

    Yllättävän haikeasti kyllä muistelen Juhaa, ja on vähän pahamieli. Mutta tiedän kyllä, että tämä oli oikea ratkaisu.

    Mun mielestä erot ovat aika positiivisia, jos ne on hoidettu oikein. Ainahn eroon on jokin syy. Pidemmällä tähtäimellä väärän kumppanin jättäminen on hyvä juttu.

    Ihanaa uutta vuotta sinulle ja kaikille lukijoille! Kiitos kommentista. :)

    VastaaPoista