sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouluja


Kävipä tässä kerran niin, että Siroccoa pyydettiin treffeille. En ole mitenkään innostunut seurasta, mutta menin silti sanomaan "käy." Nyt on joulunpyhiä ja muuta hauskaa, joten menee ainakin muutama päivä, ennen kuin mitään tapahtuu, sillä olen lapsuuden maisemissa. 

Jari, jonka tunnen jotenkin kai koulututtujen kautta, siis pyysi minua ulos. Mulla oli suunnitelmia kyseiselle illalle, joten ehdotin myöhäisempää ajankohtaa. Kerroin olevani menossa kaverini synttäreille. No, kukapa sitten ilmestyi illan mittaan samoille kemuille. Jari tietysti. Vaikka pileet olivatkin isot, niin häntä ei oltu kutsuttu. Mutta tottakai mies oli keksinyt jonkun linkin samoihin juhliin. No, minä fiksuna tyttönä sain välteltyä häntä kuitenkin helposti juhlien ajan. Aikuismaista, tiedän.

Jatkoimme baariin, missä välttely ei sujunutkaan niin hyvin. Ei siinä mitään, jutellimme niitä näitä. Sitten ystäväni bongasi myös Jarin, ja alkoi silminnähden iskeä häntä. Tässä vaiheessa liukenin toivoen, että he jatkaisivat iltaa yhdessä, jotta saisin syyn kieltäytyä treffeiltä. No, kaverini tarvitsi kyllä saattajan kotiin, mutta valitettavasti se ei ollut Jari.

Hirveän ärsyttävää olla samassa baarissa jonkun kanssa, jonka kanssa pitäisi lähteä ulos. Miten sitä kehtaa flirttailla muiden miesten kanssa samassa tilassa? Mulla oli kyseiselle illalle vielä jotain petihommatoiveita K:n kanssa. Senkin suhteen tilanne näytti ihan hyvältä, mutta väsähdin itse ja lähdin ajoissa kotiin. Harmi, koska mulla oli uudet, kalliit ja toivottavasti myös seksikkäät alusvaatteet. 

Halusin antaa Jarille mahdollisuuden, mutta ajatus tuntuu koko ajan vain huonommalta. En tunne vetoa häneen oikein miltään kannalta, ja K:n jallittaminen tuntuu erittäin mielenkiintoiselta. Äh, mutta menin sitten sanomaan jo kyllä. Luulen, että kusen tämän homman kuitenkin jotenkin lutkamaisesti viimeistään tapaninpäivänä.


Näihin kuviin ja tunnelmiin. Ihanaa joulua lukijoille! Hurry down the chimney tonight!

2 kommenttia:

  1. Olen lueskellu sinun blogiasi jo pitemmän aikaa. Välissä tiuhempaan ja välissä vähemmän tiuhaan. Ja voin sanoa että mukavaa luettavaa kaikin puolin :) Ja pakko sanoa väliin että vaikutat oikein mielekkäältä nuorelta naiselta ;) Toivottavasti jatkat blogisi kirjoittamista vielä pitempäänkin :)

    VastaaPoista
  2. Vielä ei ole ainakaan tarkoitus lopettaa, vaikka välillä vähän hiljaista onkin. :)

    VastaaPoista