tiistai 29. toukokuuta 2012

Helluntai

Olin odottanut kesäloman alkua kovasti. Olin myös toiveikas, kun ajattelin erään kiinnostavan miehen tulevan kaupunkiin kesäksi. Ajattelin, että kyseiseen herraan voisin yrittää käyttää (seksuaalisen)energiani.

Enkös sitten sattunut törmäämään tähän miekkoseen ollessani kantabaarissani. Kutsun häntä K:si. Kovin paljon en energiaani tuhlannut K:n piirittämiseen, sillä parin ensimmäisen vaihdetun lauseen jälkeen mies ehdotti kahden keskisiä jatkoja. Olin vähän yllättynyt ja ohitin hänen kysymyksensä vitsinä. No, illan päätteeksi tajusin, ettei se ollut vitsi. K tuli jututtamaan minua vielä baarin ulkopuolella. Hän vihjasi, että voisi alkaa siirtymään johonkin suuntaan. Minä sanoin lähteväni yksin kotiin. Sovimme näkevämme seuraavana päivänä, kun muitakin tuttuja oli lähdössä terassille. En oikein tiedä, miksi hannasin. K on aivan ihana tyyppi! Mukava, hauska, fiksu, sekopäinen ja kuuma.

No, seuraava ilta koitti, ja oli hiukan helluntaipainetta päällä. Vaikka eipä nuo heilapäivät vielä toistaiseksi ole kuseneet minun kesiä tai aiheuttaneet juhannus-jonoja. Valitettavasti joku toinenkin misu oli iskenyt silmänsä K:hon. Tapasin myös pitkästä aikaa Vaikean, joka oli myös saanut kesähommia täältä. Vaikea on teiniaikojeni suurin ihastus, kaveri ja raastava yhdenillan juttu muutaman vuoden takaa. Meidän välejämme on myös raastanut eräs kaverini, jolla on pakkomielle Vaikeaan, vaikkei heillä ole ollut ikinä mitään vakavaa.

Meillä oli aika iso kaveriporukka istuskelemassa, mutta ilmeisesti aikaiset aamuherätykset kaatoivat useimman aikaisin kotiin päin. Lopulta meitä oli vain neljä. Minä, K, Vaikea ja tyttö, joka oli selkeästi iskenyt silmänsä K:hon. K jäi odottelemaan minua ja Vaikeaa vielä ulkopuolelle, kun hän oli ensin poistunut aiemmin tytön kanssa baarista. En ole varma, miksi hän joudutteli. Luulen, että mies olisi halunnut konsultoida kaveriaan siitä, voisiko hän lähteä kyseisen misun matkaan. (Tai sitten hän toivoi pääsevänsä allekirjoittaneen kanssa jatkoille. heh heh.) Neiti oli melkeimpä antanut K:lle avaimet kouraan ja kutsunut kotiinsa, joten hoputimme K:ta juoksemaan perään.

Jäimme Vaikean kanssa kaksin juttelemaan, enkä oikeastaan muista, minkälaisen keskustelun päätteeksi ehdotin, että voisimme siirtyä luokseni. Haluan vahvistaa, että ihan kaverillisena eleenä tein tämän ehdotuksen.

Joimme molemmat lasilliset valkkaria, ja juttelimme niitä näitä. Tunnemme lähes 10-vuoden ajalta, joten keskustelun aiheita on paljon. Vaikea sanoi olevansa väsynyt, ja hänen kotimatkansa oli pitkä. Niinpä ehdotin miehelle, että hän voisi jäädä yöksi. Sanoin, että voisin tehdä hänelle vuodesohvastani sängyn. Annoin myös toisen vaihtoehdon: Mies voisi tulla viereeni nukkumaan. Vaikea päätti tulla viereeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti