keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Lounari

Minua kiinnostaa tietää, miten määritellään treffit? En ole ihan varma, onko pian sellaiset.  Koska ne tuli sovittua aivan epähuomiossa ja ne ovat ruokiksen aikana, ne eivät taida olla sellaiset? Ruokailuseurani on kyllä todella kuumaa tavaraa. Oikeastaan hämmennyn, kun en pysty katsomaan kyseistä henkilöä silmiin. Alkaa nimittäin posket punottamaan liikaa.

No, jos joku teistä lukijoista voi tietää, niin paljastakaa toki, onko kyseessä lounastreffit vai pelkkä lounasseura. Juttelin nimittäin kyseisen miehen kanssa, ja paljastui, että työpaikkamme sijaitsevat kovin lähekkäin. Siihen minä sitten heitin tomerasti: "Hienoa, saan sitten lounasseuraa!" Jatkoimme vielä pitkään keskustelua muista asioista ja seurassamme oli tosiaan muitakin. Kuitenkin ennen poistumistaan herra ehdotti, että voisimmeko mennä syömään päivänä X. No, tottakai suostuin!

Miten minusta tätä kirjoittaessa tuntuu yhä vakaammin, että ne eivät ole treffit. Mutta saa kai tyttö haaveilla?

4 kommenttia:

  1. Ei sillä ole väliä onko mies ajatellut lounaan treffeiksi. Lounaalla huomaatte, luistaako juttu ja jos luistaa, asiat etenevät luonnostaan.

    VastaaPoista
  2. Blogger tarvitsisi "tykkää" -napin myös kommenteille. :)

    VastaaPoista
  3. No miten kävi? Täällä on odoteltu raporttia henkeä pidätellen. Nyt ei enää jaksa!

    VastaaPoista
  4. Heh, en tiedä, oliko kyseessä lopulta treffit. Omat ruokani maksoin, ja meistä on tullut kyseisen miehen kanssa todella hyvät ystävät tässä kesän aikana. :) Ei siis mitään järisyttävää raportoitavaa. Ei ole ollut urstia ilmassa!

    VastaaPoista