keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Yksi ilta

En ole pitkiin aikoihin oikein päässyt nauttimaan miehen läheisyydestä. Edellisestä pusuttelusta on useampia kuukausia.

Asiaan tuli pieni muutos vähän aikaa sitten, kun olin pitämässä kavereideni kanssa hauskaa eräässä baarissa. Ilta ei ollut alkanut ihan parhaalla odotetulla tavalla, sillä ystäväni halusivat lähteä aikaisin kotiin. Sain suostuteltua heidät jäämään vähän pidemmäksi aikaa, joten uskaltauduin menemään tiskille tilaamaan itselleni vähän juotavaa.

Jonottaessani huomasin erään miehen katselevan minua. Saatuani punkkulasilliseni, olin suuntaamassa takaisin ystävieni luokse, kun minua vilkuillut mies pysäytti ja tuli juttelemaan. Rupattelimme niitä näitä ja istuimme alas. Juttu luisti hyvin, ja oikeastaaan unohdin kaverini ihan tyystin.

Voisin nimetä miehen tässä vaiheessa Juhaksi.

Jossain vaiheessa hän laittoi kätensä käteni päälle, mikä teki tilanteesta mielestäni vähän vaivaannuttavan. En oikeastaan ikinä osaa suhtautua vieraiden ihmisten hellyydenosoituksiin. Enkä oikein pidä julkisista sellaisista. Jäädyin hiukan, enkä oikeastaan reagoinut Juhan puuhiin. Jatkoimme keskustelua, kunnes herra kysyi, saisiko suudella minua. Arvaatte varmaan, miten vastasin? Sanoin "ei." Koska kuitenkin viihdyin Juhan seurassaa, selitin lisänä, etten tosiaankaan pussaile baareissa. Jätin kertomatta, kuinka minusta on ylipäätänsä hiukan typerää kysyä, saako pussailla. Koko hieno momenttihan siinä lässähtää!

Kaiken vaikeuden ja vaivaantuneisuuden jälkeen Juha uskaltautui kysymään, saisiko saattaa minut kotiin. Ihan vain saatella tosiaan kuulemma halusi. Annoin hänelle luvan viedä minut ovelle.

Jokainen täysijärkinen ihminen tietenkin tajuaa, että saatteleminen ei missään kielessä tai muodossa tarkoita kirjaimellisesti sitä. Tottakai silloin ainakin yritetään päästä kotiovesta sisään asti. Niin kävi tässäkin tapauksessa - mistä olen oikeastaan aika iloinen.

Illasta väsyneenä lysähdin ensimmäiseksi sohvalle ottamatta edes ulkovaatteita pois. Silloin se tapahtui! Minun ensimmäinen suudelmani ainakin puoleen vuoteen. Minun ensipusuni Juhan kanssa. Ja se oli kivaa. Itseasiassa pussailimme hyvinkin paljon kyseisen illan aikana, enkä muista olisinko koskaan saanut sen tasoisia kiksejä niskaan suukottelusta kuin Juhan kanssa. Veikkaan, että en. Niistä pusuista korvan taakse koko kroppa meni kananlihalle ja oli pakko vääntelehtiä ja kikattaa.

Emme harrastaneet seksiä, kuten te pervot varmaan kuvittelette!

3 kommenttia:

  1. Herrasmiehet saattavat kotiin, mutteivat heti pyri pöksyihin. Ehkä toisilla tai kolmannella treffeillä / tapaamisella. Entäs jos nainen haluaakin heti sekstailla, mutta mies ei?

    VastaaPoista
  2. Ehkä Juha on herrasmies. En tiedä, mistä moinen röyhkeä käytös johtui. ;D

    Sen voin kyllä sanoa, että itse ilmaisin halukkuuteni useaan otteeseen. Mutta ehkä hän halusi vain kiusata. :)

    VastaaPoista
  3. No voi, ei kaunottaria saa kiusata - varsinkaan halujen ollessa kysymyksessä. Olisit sanonut / kysynyt suoraan (eli suoraa toimintaa)? ;)

    VastaaPoista