maanantai 14. kesäkuuta 2010

Sika säkissä

Nyt on ollut taas hiljaista blogin puolella. Tällä kertaa se on johtunut silkasta laiskuudesta - ei niinkään tapahtumien puutteesta. Itseasiassa minulla on ollut paljon aiheita, joista olisin halunnut kirjoittaa, mutta ne eivät ole enää ajankohtaisia.

Haluan nyt kuitenkin jakaa aikasta iloisen uutisen teidän kanssanne. Sirocco seurustelee. Kenempäs muunkaan kuin Juhan kanssa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että olen kertaheitolla alkanut myös kaukosuhteeseen. Välimatka taittuu parissa-kolmessa tunnissa, mutta on siinäkin järjestelemistä, kun molemmat ovat töissä ja opiskelevat. Seurustelu-päätöksen jälkeen olen nähnyt Juhaa vain yhtenä päivänä. Puhelinlaskuni on kasvanut, joten pohdiskelen tässä paraikaa liittymän vaihtamista. :D

Poden nyt pientä identiteettikriisiä. Ensinnäkin on hyvin hankalaa ajatella seurustelevansa, kun tuota toista puoliskoa ei oikein näe. Toiseksi, olen elänyt aika tyytyväisenä sinkkuelämää, vaikka tietenkin sitä pientä sutinaa aina onkin toivonut. Nyt on jotenkin todella kummallista ajatella olevansa jonkun tyttöystävä. Olen kertonut tästä hyvin varovasti kavereilleni. Ihan kuin häpeäisin koko asiaa. En missään nimessä häpeä Juhaa, sillä hän on kaikin puolin mahtava tyyppi, ja tuntuu siltä, ettei kenelläkään ole hänestä mitään pahaa sanottavaa. Kuites, en ole ihan sinut vielä seurustelu-Siroccon kanssa.

Seksiä emme ole vielä harrastaneet. Olemme päättäneet odottaa häävuoteeseen asti. (Haha, kuiteskin menitte lankaan.) Oikeasti emme ole, mutta uskon senkin puolen hoituvan tässä lähiaikoina, kun voi heittää kortsut helvettiin. Testituloksia odotellessa.

Pyydän anteeksi tätä järkytystä, minkä olen seurustelu-uutisellani tuottanut. Mutta nyt vain on niin, että Suomen tavoitellun sinkkuneiti ei olekaan enää niin sinkku. :D

2 kommenttia:

  1. Onnea vain!

    Mietityttää kyllä tuo Juhan passiivisuus seksin suhteen. En haluaisi olla ilonpilaaja, mutta varoitan tyytymästä suhteeseen, jossa seksitarpeet ovat kovin erilaiset. Asia tuskin tulee muuttumaan (yhtä epätodennäköistä on sinun tarpeittesi muutuminen) ja voi alkaa hiertää ennemmin tai myöhemmin.

    Mikään ei tietenkään estä nauttimasta suhteesta ainakin siihen saakka. Aikansa toimii sekin, että vähiin säännösteltynä mistä tahansa alkaa muodostua sitäkin himottavampaa.

    VastaaPoista
  2. Tapsa: Kyseessä ei ole passiivisuus. Seksiä on harrastettu hyvinkin paljon kaikessa muussa muodossa kuin yhdyntähommissa. Sitten, kun on pitänyt päästä harrastamaan in-and-out-äksöniä ja kortsu on tullut kuvioihin, on jännitys sitten käynyt vähän liian kovaksi. Tai pehmeäksi. Miten sen nyt haluaa ilmaista. Olen ihan varma, että asia korjaantuu kunhan voi nuo kortongit heittää pois. :)

    Mutta tietenkään en voi sanoa, että lipidomme olisivat samalaiset. Tosin uskon sen asian selviävän vasta pidemmällä tähtäimellä. Suhteen alussahan on aika luonnollista, että nuo lihalliset himot ovat suuremmat kuin myöhemmin. Voisin kyllä jo nyt ennakoida halujeni olevan suuremmat, kun toistaiseksi en vielä ole tavannut miestä, jolle olisin jäänyt kakkoseksi. :D

    VastaaPoista