perjantai 27. huhtikuuta 2012

And then there were three

Ilta on pitkällä, ja seurueessa on hauskaa. Istumme viidestään paikallisessa räkälässä nauttimassa pubiruusujen ja -herrojen laulusta ja satunnaisista jorinoista. Seurassamme on myös Tommi. Kun baarimikko näyttää merkkinsä, alamme tehdä lähtöä seuraavaan paikkaan. Kello on vasta kaksi ja minua ei ainakaan väsytä. Osa porukastamme on eri mieltä, ja he lähtevät kotiin. Olin tästä salaa iloinen, koska sehän tarkoitti sitä, että enemmän Tommia minulle. Hänhän tottakai halusi vielä jatkaa iltaa.

Baarissa join vielä yhden, lirkuttelin tutulle mikolle ja kävin pyytämässä muutamaa lempparibiisiä. Loppu aika sitä tanssittiinkin villisti valomerkkiin asti Tommin kanssa. Sitten olikin jatkojen aika luonnollisesti.

Menimme luokseni ja tein jotkut typerät drinksut viinajämistä, jotka kaapistani löysin. Niiden hyvä maku yllätti itse tekijänsäkin. Vaikka kello alkoi lähennellä kuutta jaksoimme silti jutella vielä taukoamatta. Jaoimme toisillemme diippejäkin juttuja. Oli aivan mahtava lähentyä ja tutustua. Makoilin sohvalla torkkupeitto päälläni, kun Tommi taputti paikkaa vieressään ja kutsui sängylleni. Tulin hänen viereensä. Juttelimme vielä niitä näitä ja mies silitti reittäni, jonka olin vaivihkaa laittanut häntä vasten. Tajusin kyllä, mikä on homman nimi, mutta en tehnyt mitään. Nukahdimme lusikkaan.

Aamulla kärvistelin aikani pahimpien liskodiskojen takia. En saanut unta, vaikka kävin suihkussakin. Sängyllä makoillessani haaveilin pitkään Tommin hiuksien koskettamisesta. Mietin sitä varmaan tunnin ennen kuin uskalsin. Varovasti kuljetin kädet miehen pään päälle, ja hellästi haroin tämän tukkaa. Hetken päästä hän kääntyi, avasi silmänsä ja hymyili. Mieletön aalto kulki sisälläni ja toivoin, etten punastunut. Tommi heräsi, ja juttelimme vielä tunteja sängyssä, ennen kuin hän lähti.

Täydellistä? Ei. Koko illan sängyn toisella puolella oli toinen nainen, minun hyvä ystäväni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti