maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tiptap

Tipaton loppui, ja kävin juhlistamassa sitä ystäväni kanssa erään keikan merkeissä. Juotiin ensin luonani viiniä, ja puhuttiin koulusurmista, stereotypioista ja tietysti miehistä. Ystäväni on viimeisimmän suhteen onnekkaampi kuin minä. Hän elää suhteessaan vielä honey moon -vaihetta. Suumme kävivät niin kovaa, että pääsimme irtautumaan asunnoltani vasta puoli yhden aikoihin. Keikka oli ehtinyt jo ainaikin puoleen väliin, kun saavuimme paikalle. Ihan hyvä niin, en olisikaan jaksanut katsella pidempään bändiä, josta en niin kovin välitä.

Näin muutamia tuttuja, joita en ollut tavannut pitkään aikaan ja tarjosin shotteja kavereilleni. Ilta oli aika turha, sillä jatkoimme ystäväni kanssa vakavien ja kevyiden asioiden puimista kahdestaan. Bilekansa oli ilmeisesti vähän väsynyttä, sillä baari tyhjeni aika nopeasti. Ehdimme juuri puida sitä, kuinka joillakin on ihan virheellinen käsitys siitä, että naisia tullaan lähestymään baarissa. Sitten kului viisi minuuttia ja eräs salskea kolli tuli pöytäämme. Hän vaikutti ihan mukavalta tyypiltä, joten rupattelimme siinä aikamme.

Herra oli pikkupaikkakunnalta käymässä töiden puolesta. Miehellä oli erittäin humalainen kaveri, joka liittyi seuraamme jossain vaiheessa. Siinä piikittelimme toisiamme pilkkuun asti, kunnes miehet ehdottivat, että lähtisimme yhdessä pitsalle. Lähdimme sitten heidän matkaan ystäväni kanssa ja jaoimme pitsan. Jonkun keskustelunaiheen siivittämänä ensiksi juttelemaan tullut mies antoi minulle käyntikorttinsa. Olin jotenkin tulkinnut miehen saattaneen olla minusta hiukan kiinnostunut, sillä hän oli välillä leikkimielisesti töninyt minua. Jätin kuitenkin kortin käyttämättä, sillä mies ei ollut laisinkaan tyyppiseni. Arvot eivät oikein kohdanneet. Ulkoisesti myös hänessä häiritsi ihan liian suuret silmälasit - niin typerältä kuin saattaa kuulostaakin.

Miehet herrasmiesmäisesti tarjosivat myös taksikyydin, johon ystäväni tarttui. Minä sen sijaan asuin aivan eri suunnalla, joten päätin kävellä lyhyen matkani kotiin.

Vaikka elämäni rakkautta tai kuuminta yhden yön seuraa en saanutkaan, oli erävoitto, että pääsin kotiin tunteilematta. Ilmeisesti stressi jo vähän hellittää. :) Ihanaa pääsiäistä!

Ps. Miten naiset jotka eivät sheivaa, pärjäävät karvojensa kanssa? Ihan sietämätön kutina, kun ei ole ennen baari-iltoja ajellut bikiniseutua! Entäpä parrakkaat miehet. :<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti