lauantai 12. maaliskuuta 2011

Ressukka

Vietimme tyttöjen iltaa luonani. Syötiin, juotiin ja katsottiin huonoja telkkuohjelmia. Mahatauti oli vienyt osasta voimat, ja toiset tahtoivat kotiin poikaystävien luo. Lähdin jatkamaan iltaa yhden parhaimman ystäväni kanssa. En tiedä, mistä johtuu, mutta ilta oli todella hiljainen. Kävimme kahdessa baarissa, sillä meno tuntui olevan kaikkialla kuollutta.

Minua tuli iskemään eräs 18-vuotias poika. Huomasin pojan vilkuilevan pöytäämme pitkän aikaa, kunnes hän uskaltautui tulemaan luoksemme. Hän istui minun ja ystäväni seuraan, minkä jälkeen poika esittäytyi. Seurasi 15minuutin hiljaisuus hänen puoleltaan. Poika puri kynsiään pohtien selkeästi, mitä keksisi sanoa. Pieni ressukka. Välillä näytti, että hän oli aikeissa alkaa itkemään kämmeniensä takana. Sanoin kaverilleni, että hän voisi lähteä käymään vessassa tai tiskillä, jotta voisin jututtaa nuorta herraa. Halusin kohteliaasti saada hänet lähtemään. Lisäksi oli oikeasti sydäntä raastavaa katsoa pojan kiertelyä.

Kysyin pojalta, oliko hän paikkakuntalaisia, ja pyysin olemaan jännittämättä. Jutustelimme pienen hetken, kunnes yritin kauniisti ilmaista hänen olevan aika nuori. Taas näytti siltä, että poitsu alkaisi itkemään. Sitten hän ilmoitti iloisesti, ettei ikäni häntä haittaa. Ystäväni ehti tulla istumaan, ja juttelimme pojan kanssa vielä yhdessä. Sitten sanoin kaverilleni, että minä voisin käydä vessassa, jospa hän osaisi paremmin selittää kuinka haluamme viettää iltaa kaksin. Vessareissun jälkeen poika oli edelleen pöydässämme. Saimme hänet poistumaan, kun kaverini sanoi meidän viettävän tyttöjen iltaa. Nuori herra alkoi eksyneenä kiertää baaria ja kävi välillä hengailemassa pöydässämme. Kun päätimme vaihtaa paikkaa, poika seurasi meitä narikalle ja oli lähdössä saattamaan. Liukenimme kuitenkin salamana paikalta.

Pojan eleet olivat sydäntä särkevät, ja tosissaan olisi tehnyt mieli halata ja sanoa "kyllä se siitä." Luulen kuitenkin, että sen seurauksena olisin saattanut saada ikuisen stalkkerin.

Tapasin illan aikana kuitenkin yhden aika mielenkiintoisen miehen. Valitettavasti hän oli häipymässä ulkomaille tekemään erästä hirmu kunnioitettavaa tehtävää. Kai olisi ollut todella kliseisen romanttista viettää yhteinen ilta ennen hänen Suomesta häipymistään. Mutta joku minussa sai ajattelemaan, kuinka hyvin varmaan mimmit kaatuu tuollaisille tarinoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti