lauantai 8. syyskuuta 2012

Vaihdantatalous

Olimme aloittelemassa luonani erään ystäväni kanssa. Koska muistin, että K oli ehkä lähdössä myös yöhön, ajattelin voivani kysellä hänen suunnitelmiaan tekstarilla. Naamakirja tottakai olisi ollut ehkä kasuaalimpi tapa jututtaa, mutta päivystyksestäni huolimatta K ei ikinä ilmestynyt naamischattiin. Kerroin viestissä olevani aloittelemassa ystäväni kanssa, ja että K voisi liittyä seuraamme, mikäli bailaus kiinnostaa. No, miespä vastasi viestiini nopeasti, että hän harkitsee asiaa kunhan on ensiksi viettänyt saunailtaa. Tulkitsimme viestin "kyllä" -sanomaan taipuvaksi "ehkäksi."

Ilta oli reippaasti yli 12 eikä K:sta kuulunut. Olin jo heittänyt kaiken toivoni, kun mies yhtäkkiä soitti. Sanoin, että voisimme juoda luonani vielä yhdet ennen baariin menoa. Niinpä tutustutin K:n ja ystäväni keskenään.

Jatkoimme kolmestaan baariin, jossa juomien hakemisen jälkeen alkoi kreba (suom. kreisibailaus). Tanssimme ystäväni kanssa kuin viimeistä iltaa. Välillä myös K kunnioitti meitä tanssimuuveillaan. Jossain vaiheessa hän kysyi minulta, olisinko lähdössä jonnekin illan päätteeksi syömään. Sanoin, etten oikeastaan tiedä, haluaisinko. Mies ehdotti, että hän voisi tulla hakemaan pipoaan luotani. (Olin taas kerran etkoilla "unohtanut" antaa sen hänelle.) Tanssit jatkuivat pilkkuun asti. Sitten yhtäkkiä jatkokutsuja sateli joka suunnasta. Välillä näytti siltä, että K aikoisi lähteä jatkoille, mutta hän kysyikin minulta, mitä olin suunnitellut. Minulla oli työvuoro seuraavana päivänä suhteellisen aikaisin, joten tiesin, että jatkot eivät olisi hyvä juttu. Ilmoitin tästä K:lle, ja olin aivan varma, että hän lähtisi sitten ilman minua. Sen sijaan hän ehdotti, että lähtisimme yhdessä syömään. Tässä vaiheessa viestitin telepaattisesti ystävälleni, että hänen täytyisi lähteä livohkaan eikä tulla kolmanneksi pyöräksi snägärille.

Suunnistimme kotini lähistöllä sijaitsevaan pikaruokapaikkaan. K sanoi, että tällä kertaa hän ei jättäisi minua yksin. Mies alkoi selittää jotain selvittämättömistä asioista, mihin vastasin, etten halua oikeastaan kuulla siitä mitään. K sanoi, ettei halua selitellä. Tällä kertaa mies oli jalomielinen ja maksoi ruokamme. Sovimme, että lähtisimme luokseni syömään. Tässä vaiheesa aloin jo uskoa, että herra jopa päätyisi luokseni.

Söin annoksestani hiirulaisen osa, ja annoin loput K:lle. Juttelimme jotain ennen kuin siirryin täysissä pukeissa sänkyyni. Keskustelimme jotain, ja mies sanoi, että hän voisi lähteä kotiin ja jättää minut valmistautumaan työpäivääni - tai. Ilmoitin, että hän voisi jäädä luokseni yöksi. Mies riisui paitansa ja kömpi viereeni. En ole tainnut aiemmin mainita, mutta hänen kroppansa on kyllä suurta iloa silmälle. Yummy! Makasin selkä K:hon päin, kun hän alkoi silittää kylkeäni. Hassua, mutten olisi koskaan ajatellut, että hänen kosketuksensa olisi niin pehmeää ja herkkää. Mies kun muuten vaikuttaa niin rujolta. Käännyin K:hon päin, ja meillä molemmilla oli hiukan kysyvä ilme. "Noh?" hän sanoi. "Noh?" vastasin, ja K suuteli minua. Hyvä pussailija, mietin. Hän kosketteli rintojani, ja siirtyi sitten päälleni. Kohta olinkin alasti hänen edessään. Mies siirtyi alemmas ja alkoi nuolla alapäätäni. Kohta hänen sormensa oli mukana, ja kiemurtelin onnesta. Kun hän lopetti, sanoi sen tuntuneen hyvältä. "Haluatko lisää?" mies kysyi. Nyökkäsin, ja K tuli taas päälleni ja työntyi sisääni. Helvetti, sekin tuntui hyvältä! Kunnon jyystöä. Valitettavasti sitä ei kestänyt ihan niin paljon kuin halusin. Kun olimme panneet olin edelleen kiimassa ja energinen. Höpötimme jotain hetken ennen kuin nukahdimme toisiimme liimautuen.

Aamulla sama meno jatkui. Halailtiin vierekkäin ja vaihdoimme kiehnäten useasti asentoa. Olimme lusikassa kun K alkoi kosketella kylkeä ja peppuani. Tunsin kuinka hän alkoi koveta peppuani vasten, mikä on mielestäni ihan saakelin kuumottavaa. Mies korjasi asentoaan ja siirsi peniksensä jalkoväliini. K liikutti itseään minua vasten ja hänen kyrpänsä hieroi klitoristani. Ei siihen paljon muuta tarvittu, ja olin ihan märkänä. Hetken keinuttelun ja huohottelun jälkeen mies tuli sisälleni. Sitten sitä taas mentiin. Ah, vihdoin ihanaa seksiä!

Panohommien jälkeen jatkettiin unia kellon soittoon asti. Juttelimme taas jotain, ja sitten puheeksi tuli suuri tiskivuoreni. Sanoin vihaavani tiskaamista, ja kiusasin, että K:han voisi hoitaa tiskini, koska sai pillua. Aloimme aamutoimille, ja siinä touhutessamme mies sanoi, että voisi oikeasti tiskata. Hän lisäsi vielä, ettei tekisi sitä seksin takia, vaan siksi, ettei tiskihommat ole hänelle niin vastenmielisiä kuin minulle. Niinpä töihin lähtiessäni K jäi tiskaamaan kotiini. Tämähän vaikuttaa siltä, että miesasiamiehet ovat oikeassa vaihdantaperiaatteesta, jossa naiset vaihtavat seksiä miesten eri palveluksiin. Fine by me. Saan kikkeliä ja puhtaat valkeat astiat. Voisiko mennä vielä paremmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti