tiistai 11. tammikuuta 2011

Lupauksia

Minulla ei ole tapana tehdä uuden vuoden lupauksia. Silloin tällöin tulee kuitenkiin vannottua joitain asioita. Luin tässä pari päivää sitten lupauksia edellisestä blogistani. Lupaukset koskivat sitä, millainen tyttöystävä olisin.

Lupasin tukea poikaystävää harrastuksissa ja kavereiden tapaamisissa.

Lupasin olla viemättä poikaystävää shoppailemaan.

Lupasin olla teettämättä asiat, jotka voin hyvin tehdä itsekin, poikaystävälläni.

Lupasin olla jäkättämättä.

Ensimmäiset kolme lupausta onnistuivat täydellisesti. Itseasiassa Juha antoi minulle jatkuvasti hyvää palautetta siitä, etten ollut esteenä hänen menemisilleen. Jäkättämiseen suhteemme kaatui. Huomasin minun muuttuvan ihmiseksi, josta en pitänyt. Pienet asiat Juhassa alkoivat ärsyttää. Piti lopettaa ennen kuin vihaisimme toisiamme.

Luulen suurimman ongelman olleen se, etten ollut missään vaiheessa kunnolla ihastunut Juhaan. Sitten jo alkoi tulla kinasteluja. Liekki oli liian pieni, jotta se olisi selvinnyt sellaisesta tuulesta.

Ei minulla ole mitään seurustelua vastaan. Nautin sinkkuudesta ja luulen viihtyväni näin pitkään. Mutta koin järisyttävän ihastuksen vuosi ennen kuin tapasin Juhan. Se oli menoa silloin. Enkä halua tyytyä vähempään väristykseen. Seksikin oli ihan loistavaa silloin. Lupaan sammuttaa pienen liekin ensi kerralla. Enkä yrittä lämmitellä sen varjossa edes talven pimeinä kuukausina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti