keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kaamea kapula

En ole vielä kertonut viikonlopusta. Vietimme tosiaan iltaa uuden työporukan sekä muutaman muun kanssa saunoen ja alkoholia nauttien. Porukka oli hiukan jakaantunut, joten en oikeastaan vielä päässyt tutustumaan jokaiseen työkaveriini. Valitettavasti yksi heistä oli L. Mies oli tullut kahden kaverinsa kanssa, ja vietti illan suurimmaksi osaksi heidän kanssaan. Jos totta puhutaan, en usko L:n noteeraaneen minua missään vaiheessa potentiaalisena "naisena." Yritin vähän huonoin keinoin jutella hänen kanssaa, mutta siitä kerroinkin jo aikaisemmassa kirjoituksessa.

No, suuri osa lähti aikaisin kotiin vedoten huonoon happeen edellisestä päivästä johtuen. Itse tottakai jatkoin muun porukan kanssa lähimpään yökerhoon.

Ilta oli hauskin pitkään aikaan. Hassua sinänsä, sillä oli todella hiljaista. Yleensä kun pidän täysistä yökerhoista, joissa voi tutustua kaverien kavereihin ja heidän kaimoihinsa. Nyt oli hiljaisin ilta, mitä koskaan olin nähnyt. En useinmiten tanssi juottoloissa, sillä iltani suola on keskustelut ihmisten kanssa. Tällä kertaa tyhjä tanssilattia veti kuitenkin puoleensa. Hiki virtasi ja hauskaa oli.

Aika myöhään illasta huomasin pöytäseurueen, jossa oli eräs mies, Roni. Olen joskus aikaisemminkin jutellut hänen kanssaan baarissa. Kävin vaihtamassa hänen kanssaan pari sanaa, ja menin takaisin ystävieni luo. Roni tuli myöhemmin viereeni istumaan ja juttelimme siinä sulkemiseen asti.

Niinhän siinä sitten kävi, että hän tuli luokseni yöksi. Tai muutamaksi tunniksi, sillä miehen piti mennä töihin heti aamusta. Pussasimme ja nukuimme vierekkäin. Mitään muuta ei tapahtunut, vaikka Roni kovasti olisi halunnutkin. Jokin vain sanoi minulle, että nyt se ei ole hyvä idea. Tyyppi ehdotti vielä aamuseksiäkin, mutta se innosti vielä vähemmän. Krapulani oli pahin ikinä. Siihen ei tarvita paljoa, kun olen harvoin kapuloissani. Mutta nyt se oli kaamein koskaan.

Myöhemmin tulin siihen tulokseen, että morkkikseni olisi vielä hirveämpi kuin krapula, jos olisin tehnyt jotain Ronin kanssa. En ollut mitenkään innoissani hänestä, vaikka mukava ja komea mies kyseessä onkin. Tuskin olisin saanut seksistäkään mitään järistyksiä.

Mielummin katson korttini L:n suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti