keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kavereita

Yllätyksekseni sain yhtenä yönä viestin puhelimeeni. Se oli eräältä pitkäaikaiselta ihastukseltani (josta muuten vähän kerroinkin edellisessä kirjoituksessa). Hän tarvitsi yöpaikan, koska muu seurue oli painunut pehkuihin. Olimme flirttailleet aikaisemmin illalla aika paljon, joten tottakai pieni toiveikkuus iski peliin.

Vaikka sain ensimmäiseen viestiin herättyäni krapula-aamu-tyylisen rytmihäiriön, tähän tyttöön saatiin nopeasti virtaa, kun mies kertoi muutaman viestin jälkeen kaipaavansa yösijaa. Mitä epätoivoinen nainen ehtii alle viidessä minuutissa? Ainakin pesemään hampaat, käymään suihkussa, sheivaamaan kriittiset alueet ja vaihtamaan kahdesti alushousut (ensimmäiset olivat liian tyrkyt, seuraavat vasta sopivan huolettomat, mutta nätit). Kaiken tuon ehdin ennen kuin piti heittää avain ikkunasta.

Valitettavasti keskustelua enempää ei tapahtunut. En saanut edes unikaveria, vaan herra nukkui sohvallani. En olisi uskaltanut ehdottaa lusikkahommia, vaikka se olisi ollut kyllä kivaa. Olen joko kirkkaasti vain kaveri ihastukseni silmissä tai sitten hänkään ei uskaltanut ehdottaa mitään, sillä en oikein heti ymmärtänyt hänen vihjailujaan yöpaikasta. Veikkaan kyllä sitä ensimmäistä.

Aamulla mies vielä torkkui, kun itse lähdin töihin.

2 kommenttia:

  1. Tuo yöpaikkailu on aina ikuinen murheenkryyni. Siksi en hevillä viitsi yöpaikkaa kysyä, kun siitä tulee ainakin itselleni sellainen olo et "anteeksi vaan, että tunkeilen, voin nukkua sohvalla/parvekkeella/komerossa/vessassa".

    Kaksi yötä olen nukkunut naisen vieressä - siis kun olen tarvinnut siskonpetiä. Siis nukkunut. Vaikkemme tunteneet toisiamme, ainostaan olemme opiskelijatovereita. Hän oli siis minun unikaverini, jos näin voidaan sanoa.

    Tämä oli poikkeus sääntöön. Muuten olen nukkunut joko olohuoneen sohvalla tai toisessa huoneessa. Vieras menee sinne, mihin käsketään..:D

    VastaaPoista
  2. Olisi ilmeisesti pitänyt tajuta, että minulla on käskyvoima!

    Mielestäni on pikkujuttu majoittaa kaveri yöksi sohvalle, joten itse en ainakaan pyynnöistä ole koskaan pahastunut. Joskus tietenkin voi olla vähän ärsyttävää, jos olisi aikainen herätys, ja kaveri soittaa täysissä lälleissä tarvitsevansa paikan sammua. Mutta jos itsekin on ollut viettämässä iltaa, eikä ole kummoista seuraavana aamuna, kyllä kaverin voi majoittaa soffalle.

    VastaaPoista