maanantai 16. tammikuuta 2012

Huonoja miehiä

Minä vihaan sitä tapaa, millä naiset tekevät listoja unelmiensa miehestä. Luin vasta erään tunnetun muotibloggaajan vastaavaa, ja vitutus iski heti. Jokaisella on oma rajansa sille, millainen kumppanin vähintään täytyy olla. Joidenkin raja on korkeampi kuin toisilla, ja ihmiset painottavat eri asioita. Mielestäni on täysin OK olla kranttu. Mutta siinä kyllä saattaa menettää aika paljon. Vai miltä kuulostaa vaatimus: "tyyppi... omistaa sängen tai on valmis kasvattamaan sellaisen JA näyttää hyvältä sängen kanssa," http://yummy.indiedays.com/? Kuulemma kieliposkessa kirjoitettu, mutta vaikuttaa aika ikävältä. Kommentista muistuu mieleen Sinkkuelämä jakso, jossa Charlotte ei halunnut tapailla miestä, koska hän toi neilikoita deitilleen. Charlotte vihasi neilikoita. Mitä, jos joku upea mies ei haluaisi tutustua minuun siksi, että rinnat eivät kasvaneet tietyn kokoisiksi? Tai, että silmäni eivät ole ruskeat kuten muilla hänen tyttöystävillään. Aika harva mies tekee samanlaisia listoja.

Vähän aikaa sitten ystäväpiirissäni tapahtui seuraavaa. Eräs ystävistämme tapasi baarissa miehen, jota oli jo jonkin aikaa katsellut sillä silmällä. Muut kaverit eivät suvainneet tätä, koska mies oli heidän mielestään ruma. Myöhemmin kun tyttö kertoi jatkaneensa iltaa kyseisen miehen kanssa, muut pyörittelivät silmiään. Kun puollustin, että tyttö kyllä näki jotain erityistä kyseisessä miehessä, eräs kavereistani totesi kuinka meillä kaikilla on tietty ollut joitain vähän huonompia. Huonompia?! Kuka oikeasti määrittelee, ketkä ovat huonoja? Mielestäni hirveintä oli, että kaverit vielä kehtasivat sanoa nämä mielipiteensä tytölle, joka oli ihastunut heidän mielestä huonompaan ihmiseen. Tämä ei edes ole mitenkään poikkeuksellista naisten keskuudessa. Lähes aina, kun kerron jollekin naispuoliselle ystävälleni olevani ihastunut, he parjaavat ihastuksen kohdetta. Niinpä olen ottanut tavaksi kertoa sutinoistani vasta sitten kun jotain enemmän on tapahtunut. Silloin yleensä kukaan ei kehtaa sanoa mitään.

Minulla on muutama ehdoton ei. Mies ei saa olla rasisti. Hänellä ei saa olla lapsia. Hän ei saa asua vanhempiensa luona, eikä kannattaa perussuomalaisia. Joskus olin sitä mieltä, että nuuskaaminen on myös pannassa, mutta sittenpä tapasin ihanan miehen...

Ajattelin nyt myös hieman valoittaa ulkoisia ominaisuuksia, jotka saavat tämän tytön puhumaan sekavia. Siispä nyt seuraa muutaman komean julkimon esitteleminen:











Jukka Hildèn

















Lauri Tilkanen (tämän hetkinen lempparini)



















Josh Beech


Aika poikamaisista jokainen. Enempää ei heti tullut mieleen. Sitä voidaankin sitten miettiä, kelpuuttaisinko heistä ketään, jos heillä olisi karvainen rinta tai paksu sänki.

2 kommenttia:

  1. Toi on muuten ihan hirveetä, kun joku kehtaa kommentoida toisen miestä/miehiä :/ On käynyt joskus omallekin kohdalle: Oltiin tyttöporukalla baarissa ja tapasin siellä sattumalta miehen, jonka kanssa oli ollut lyhyt juttu joskus aiemmin. Kun lähdettiin pois, kaverini, tai siis erittäin hyvä ystäväni, kommentoi häntä sanoen: "En muistanutkaan, et se oli noin ruma!" Ah...kiitos tästä. Luulisi, että ihmiset osaisivat ajatella asioita vähän toisenkin kannalta. Ei meillä kaikilla voi olla identtinen miesmaku ja onneksi näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta. :/ Todella törkeää puhua kenestäkään tuohon sävyyn. Sitten kun jotkut vielä kuuntelevat kavereitaan. Siinä voi joku ihana sitten jäädä sivu suun.

      Itseasiassa ideaalitilannehan on, että kaikilla kavereilla on keskenään erilainen maku. Ei tarvi samoista meihistä ystävien kesken taistella.

      Poista