sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Miss farkku Suomi

Kävipä sitten niin, ettei neiti farkku Suomi päässytkään pukille. Miksi kirjoitin edellisen postauksen niin innokkaana? No, olin aika varma, että kyseinen ilta olisi päättynyt ilotteluun allekirjoittaneen lakanoissa. Kerronpa vähän enemmän.

On eräs O-P. Olemme tunteneet useamman vuoden, ja meillä on paljon yhteisiä kavereita. Suhteemme on ollut lähinnä pientä vittuilua puolin ja toisin. Flirttailua on ollut välillä ilmassa, mutten koskaan ajatellut olevan sen muuta kuin virkistävää pilailua. O-P on seurustellut niin kauan kuin muistan. Hänen sosiaaliseen statukseensa tuli pieni muutos kun miekkonen erosi varmaan pari kuukautta sitten. Olemme muiden ystävien kanssa nauraneet, kuinka yhtäkkiä herralla on naikkosia kuin sieniä sateella.

Kävipä sitten niin, että eräs ilta päädyimme samaan osoitteeseen jatkoille. Yksi hyvä puoli siinä, että olen nuorempana ollut aikamoinen tomboy ainakin seurani puolesta, on kuinka pääsen edelleen jatkoille mieslauman kanssa ainoana naisena. Excellent (Tähän väliin lukijat voivat kuvitella ilkikurista naurua.) Pääsin jatkojen päätteeksi kolmen miehen väliin sämpylöimään vuodesohvalle. Yksi heistä oli O-P.

Aamulla katseltiin luontodokumentteja darrassa siinä toisia pöljästi halaillen. Sovimme, että illalla voisimme käydä kavereiden kanssa vielä syömässä ja ehkä jatkaa siitä vielä muualle. Ruokapuoli järjestyi isommalla porukalla, mutta kolme meistä halusi jatkaa iltaa vielä eteenpäin. Päädyimme "kuokkimaan" erään puolitutun luokse. Illanistujaisten isäntäväki vaikutti hiukan takakireältä, enkä itse tuntenut paikalta oikein ketään. Niinpä vietin iltani hyvin pitkälti O-P:n kanssa. Meillä oli kyllä hauskaa keskenämme. Tässä vaiheessa taisin ensimmäistä kertaa ajatella, että nyt on kyllä jotain vireillä. Muut jatkoivat iltaa vielä juottolaan, mutta sänky kutsui minua siihen malliin, että katosin kotiin - yksin.

Kyseisen illan jälkeen O-P on jututtanut minua paljon nimeltä mainitsemattomassa sosiaalisesssa mediassa. Emme ole aikaisemmin oikeastaan jutelleet erinnäisten viestimien avulla, joten kipinäteoriani vain vahvistui.

Sitten pääsemmekin farkku-iltaan. Alkuilta meni ihanien naisten kanssa juopotellessa. Siinä vahvistuivat vatsalihaksetkin - eli tervetuloa kesäkunto. Ilta jatkui kantapaikkaan, jossa tapasin O-P:n sekä yhteisen ystävämme A:n. Menin jututtamaan A:ta, joka valitti, kuinka pitkä aika viimenäkemästä on. O-P löysi tiensä tiskiltä luoksemme. Hetken näytti, että hän oli livahtamassa tiehensä tarjottuaan kaverilleen juoman, mutta hän tulikin halaamaan minua. Tällaista ei ole ennen tapahtunut. Hetken rupattelin poikien kanssa, kunnes päätin palata seurueeseeni.

Palasin miesten seuraan loppuillasta. A alkoi olla jo aika humalassa. Keskenämme vitsailimme jotain, kunnes A katosi. Pistin kaikkeni peliin O-P:n kanssa. Pientä koskettelua ja flirttiä molempien toimesta. Mulla oli hyvät fiilikset hommasta. Valomerkin tullessa aloimme etsiä A:ta, joka löytyi sellaisessa kunnossa, ettei häntä olisi voinut laittaa yksin kotiin. Hän asuu lähellä kotiani, joten olisin voinut tarjoutua mukaan saattamaan, ja ehdottaa O-P:lle kahden keskisiä jatkoja. Mutta pupu meni pöksyyn, ja menin kotiin itsekseni.

Seuraavana päivänä minulla olikin vuosisadan krapula, jota lähdin illalla loiventelemaan. A ja O-P olivat yhdessä aloitelleet myös iltaa. Kolmen aikoihin A pyyteli minua luokseen kyläilemään, koska oli jäämässä yksin. Hän kertoi, että O-P oli lähtenyt jonkun tytön luokse. En lähtenyt enää vierailulle.

Harmittaako? Kyllä.

Ps. Myös eräs koulukaveri, Tommi soitteli jatkoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti